Recentelijk is de podcast omgedoopt naar Branded by Mathijs. Dit met de voornaamste reden dat er nieuwe concepten bij worden bedacht. Zo kun je Banded bij Mathijs zien als de hoofd “pilaar” en mogen wij nu het eerste nieuwe concept aankondigen.

“Tijdens een Live Stream ondernemers mogen inspireren en motiveren het maximale uit zichzelf en hun business te halen, dat was het vertrekpunt”. Vertelt Mathijs Kok, ondernemer bij UnHyped. Tijdens een korte brainstorm en het vermelden van wat richtlijnen zijn we aan de slag gegaan met de opzet en structurering van het process. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen zijn we bij Eventbrite uitgekomen.

Ondernemers en ondernemende mensen die het leuk vinden om als gast deel te nemen aan een editie van Friday Live kunnen zich aanmelden via MathijsKok.com/live. Het idee is om in korte gesprekken van 15 tot 20 minuten tot de “kern” te komen. Dit kan het behandelen van diverse vragen zijn of het bespreken van learnings en inzichten die de gasten hebben opgedaan in hun zoektocht naar succes.

Waarom gebruiken we Eventbrite? Omdat deze cloud tool alles in zich heeft om het hele proces, qua gasten, digitaal kan begeleiden. Gasten kunnen zich makkelijk aanmelden door een ticket te registreren, voor de datum waarop ze beschikbaar zijn en mee willen doen. De verdere communicatie omtrent de live stream van Friday live is ook allemaal al ingeregeld en worden gasten makkelijk op de hoogte gehouden.

Met jouw livestreams krijg ik altijd inzicht in hoe andere professionals vanuit verschillende vakgebieden denken over dingen. Dit zorgt bij mij ook weer voor een bredere blik vanuit een heel ander perspectief. Heel inspirerend wat mij betreft!

Het concept zal worden gebruikt als een 2de content pilaar (naast de Branded by Mathijs Podcast). Wat inhoudt dat de content zal worden gebruikt om aparte losse video’s te maken die weer geschikt zijn voor het delen op diverse social media kanalen.

Ik volg je al een tijdje en bewonder wat je doet! Jij bent echt een landkaart wat dat betreft.

Alles met het idee een zo groot mogelijke groep ondernemende mensen te inspireren en motiveren het maximale uit zichzelf en hun business te halen. Dit geldt zowel voor gasten die meepraten tijdens de live stream als de mensen die Friday Live zullen kijken tijdens de livestream en de opgeknipte content die verspreid zal worden via de diverse social media kanalen van Mathijs Kok (handle @AskMathijs).

Kortom lijkt het je leuk om mee te doen als gast aan Friday Live? Meld je dan aan via MathijsKok.com/live 

Wil je graag een keertje een editie kijken? Volg Mathijs dan op social media en je wordt automatisch geïnformeerd (middels een push notificatie) als de live stream elke vrijdag vanaf 9 uur van start gaat. Mathijs is te volgen op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en TikTok.

LiveStream: