Search in the website:

Kirsten de Roo

Onboarding done right


MKB ondernemer - Jouw partner in recruitment

Kirsten de Roo

Onboarding done right


Bij Pulse Recruitment helpen we jou als klein of middelgroot bedrijf verder groeien door het vinden van de juiste mensen voor de juiste plek. Vanuit onze bewezen W&S-strategie vinden we mensen die écht bij jouw organisatie passen. Niet alleen door hun kennis en ervaring, maar vooral ook door hun persoonlijkheid en soft skills. Ons werk stopt bovendien pas ná een goede onboarding. Want structureel rendement en werkgeluk, daar gaan we voor. Zodat jullie elkaar op langere termijn sterker maken.

Wij nemen het hele W&S- én een deel van het onboardingtraject uit handen, zodat jij tijd en energie overhoudt voor andere belangrijke zaken. Je eigen vak bijvoorbeeld.

Wil je recruitment het liefst zelf gaan of blijven doen, maar wil je daarvoor goed op weg worden geholpen? Wij brengen de juiste expertise in huis en geven je team de tools die nodig zijn om het in de toekomst zelf te kunnen doen.

De afgelopen jaren hebben we al tientallen bedrijven kunnen helpen met het vinden van de juiste mensen en het (her)inrichten van het recruitmentproces. Nieuwsgierig geworden?

MKB ondernemer - Jouw partner in recruitment

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x