Wat leuk dat je de moeite neemt om deze blog even te lezen. Dank daarvoor! Eindelijk is het dan zover. 5 december, Sinterklaas is jarig. En wie jarig is trakteert, nou ja die laat trakteren.. Laten we eerlijk zijn, hij heeft al jaren geen cadeautjes meer rondgebracht. Elke ouder weet waar ik het over heb, toch 😉 ?

Goed, dan ter zaken. Ik zou dus zelf dit jaar ook voor Sinterklaas spelen. En hoe leuk is dat! Mag je gewoon zoveel mensen als je zelf wilt een cadeautje geven. Ben heel benieuwd hoeveel van jullie het cadeau in ontvangst gaan nemen en er ook daadwerkelijk iets mee gaan doen. Als je het doet dan alvast bedankt! Ik hoop dat je het waarde voor je heeft.

Ik wil en ga natuurlijk niet klagen, toch is het goed om te weten dat er inmiddels 40 uur werk in is gaan zitten. Dat jij op deze manier mooi maar even een inkijkje krijgt in wat er in 2020 allemaal op ons af gaat komen.

36 trends voor 2020

36 trends in e-commerce voor 2020. Dat is mijn cadeau aan jou. Niet zo maar natuurlijk, nee in de vorm van een editie van de Mathijs Kok / AskMathijs podcast! Helemaal in mijn pierenuppie opgenomen, dus zonder gast. Beetje gek nog om zo tegen een microfoon te praten, daar heb ik gelukkig nu van Jaya Kuipers een goeie tip voor. Mocht je nou benieuwd zijn naar wat dat is, dan verwijs ik je graag naar deze editie van de podcast. En ik kan me zo voorstellen dat je niet elke keer terug gaat naar de pagina om te kijken of de podcast al live staat, daar hebben we de nieuwsbrief voor 😉 Dus schrijf je in via deze link!

Join the conversation

Ik zou het tof vinden om te kijken of we samen echt het verschil kunnen gaan maken. Het doel van mijn podcast lijkt simpel:

Ondernemers en e-commerce specialisten, inspireren en motiveren het maximale uit hun business en zichzelf te halen.

Natuurlijk weet ik als geen ander dat ik dat nooit alleen voor elkaar kan krijgen.

Dus daarom lijkt het mij gaaf als:
1- jij met mij een editie van de podcast op wil nemen;
2- jij mij volgt op social media (@AskMathijs);
3- jij je abonneert op de podcast of mijn YouTube kanaal;
4- jij dit cadeau en/of andere content zoveel mogelijk deelt (Pay It Forward);
5- jij het zoveel mogelijk met kennissen en collega’s hebt over het bestaan;
6- jij mij een bericht stuurt als je een tof onderwerp mist;
7- jij mij het laat weten als de content niet inspirerend of motiverend genoeg is;
8- jij reageert bij posts die ik plaats op social media (of liked);
9- jij je inschrijft voor de nieuwsbrief;
10- jij je aanmeld voor onze e-commerce community op Facebook;
11- jij mij het laat weten als ik nog iets vergeet in deze lijst.