Search in the website:

Tom Vink

Kloof tussen IT en Business


Co-Founder

Tom Vink

Kloof tussen IT en Business


Jeasy is ontstaan met de gedachten dat werken Simpeler, Slimmer en Sneller kan.

Simpeler, omdat automatisering vaak wordt gezien als een groot systeem voor een groot bedrijf en je ontwikkelaars nodig hebt om dit te onderhouden en te bouwen. Moeilijk. Lastig. Duur. Welkom In de 21ste eeuw! Waar technologie bestaat en waar je zelfs als eenmanspitter, zonder kennis van een programmeertaal, prachtige systemen kunt bouwen.

Slimmer, omdat er zoveel tijd verspild wordt aan ‘onzin’ taken. Je hebt geen 10 PDF-bestanden en handmatig ingevulde Excel Sheets meer nodig. Dit kost alle partijen alleen maar tijd en geld, terwijl dit met een paar simpele tools geautomatiseerd is.

Sneller, omdat de klant niet meer dagen op een order wil wachten of 10 documenten wil invullen om een akkoord te krijgen. Klanten zijn niet meer merk loyaal, maar gemak loyaal. Het bedrijf dat klanten wint is het bedrijf dat het zijn klanten het makkelijkst maakt.

Het probleem is alleen dat de kennis mist om dit toe te passen en wij geloven dat de kloof tussen wat er beschikbaar is (ICT) en wat organisaties kennen (Business) alleen maar groeit.

Daarom zijn we gestart met Jeasy om de kloof tussen ICT en Business te verkleinen door ‘schijnbaar’ grote problemen met een paar slimme tools en data op te lossen.

Just easy; Jeasy.

Co-Founder

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x