Search in the website:

26 mei 2020 [Hooghiemstra]

Meetup Datagedreven E-commerce

Event info

Date: 26 mei 2020
Location: Hooghiemstra
Address: Hooghiemstraplein 126 Utrecht

Maximaal 6 organisaties kunnen deelnemen aan deze meetup. In deze meetup helpen we elkaar drempels over om echt aan de slag te zijn met E-commerce gebaseerd op data. Iedere deelnemer levert een case aan, waar je mee bezig bent of op het punt staat mee bezig te gaan, en de belangrijkste knelpunten die je ervaart of voorziet. Een case wordt gepresenteerd en knelpunten worden onder handen genomen in kleine groepjes en in een vertrouwde setting.

Mathijs Kok (strategie en organisatie), Niels Reijmer (data science) en Chi Shing Chang  (data engineering en search- en recommender systems) faciliteren met het analyseren van de case en het scherp neerzetten van vraagstukken. 

De toepassingen mogen groot of klein zijn, eenvoudig of complex en zijn gericht om op productieschaal geautomatiseerd en datagedreven E-commerce te doen. Mogelijke voorbeelden zijn: product recommendations, gepersonaliseerde volgorden of aanbiedingen, dynamische (re)targeting campagnes, dynamische aanpassingen aanbod op marketplaces, etc. 

Wanneer

Op 26 mei 9-12u én 16 juni, 9-12u