Search in the website:

2 juli 2020 [Online]

Digital e-commerce coffee moment, replatforming.

Event info

Date: 2 juli 2020
Location: Online
Website: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-digital-e-commerce-coffee-moment-replatforming-110098507600

De Do’s en Don’ts van replaforming. Waar moet je als webshopeigenaar rekening mee houden bij het overstappen naar een nieuw platform? Wij vertellen je er alles over tijdens ons digitale e-commerce koffie moment op donderdag 2 juli.

Tijdens het gratis webinar zal spreker Mathijs Kok (Next level branding expert & Keynote speaker) dieper ingaan op de do’s en don’ts van e-commerce en replatforming. Welke mogelijkheden zijn er, wat zijn de beste oplossingen, waar moet je rekening mee houden, etc.

Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan alle partners van het digitale koffie moment: Adyen, BigCommerce, JMango360, Klarna, Sendcloud en Thesio.

Het webinar start op 2 juli om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Schrijf je snel in, want er is ruimte voor slechts 50 deelnemers. Na inschrijving ontvangen alle deelnemers een invulformulier, wie zijn of haar adres achterlaat ontvangt een leuk pakketje wat goed aansluit bij het webinar thuisgestuurd.

Het digital e-commerce coffee moment is bedoeld voor webshop eigenaren. Ben jij je als webshop eigenaar aan het oriënteren naar de mogelijkheden van replatformen? Dan is dit koffie momentje echt iets voor jou!

Meld je aan en hopelijk zien we je dan op donderdag 2 juli!

ps. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een leuk pakket thuisgestuurd, dus schrijf je snel in.